Ostoskorisi on tyhjä.

Kodit

Control4 Kotiautomaatio

 

Control4 Kotiautomaatioratkaisut

Control4 kotiautomaatiojärjestelmä mahdollistaa kaikkien kodin sähköteknisten laitteiden keskitetyn ohjauksen. Valaistuksen lisäksi Control4 järjestelmällä voidaan ohjata lämmitystä, ilmanvaihtoa, valvontajärjestelmiä, moottoroituja laitteita sekä audio- ja videolaitteita. Automaatiojärjestelmä voidaan toteuttaa kerralla tai ottaa käyttöön asteittain. Yhdistämällä kaikki asunnon sähkötekniset laitteet Control4 tilanneohjauksiin parannetaan asumismukavuutta, turvallisuutta ja energiatehokkuutta merkittävästi.


Kotiautomaatio

Kokonaisvaltainen taloautomaatiojärjestelmä

Jokainen koti on yksilöllinen ja jokaisella asukkaalla omanlaisensa rutiinit. Control4 järjestelmän avulla automaatioratkaisut voidaan toteuttaa juuri sopivan kokoisina yksilöllisinä osa-alueina. Ratkaisujen eri osa-alueet mahdollistavat eri tilojen toteuttamisen helposti tilojen käyttötarpeen mukaan. Perinteisen talotekniikan ohjaus voidaan automatisoida arkirytmien mukaan, jolloin asukkaiden ei tarvitse huolehtia lämmityksen, ilmanvaihdon tai valvontajärjestelmien ohjauksista olivat he sitten kotona tai poissa. Päivittäisessä arkikäytössä olevien laitteiden, kuten AV-laitteiden, valojen, verhojen ja muiden vastaavien laitteiden ohjaus voidaan toteuttaa yksilöllisesti asukkaiden toiveiden mukaan. Tällöin jokainen asukas voi käyttää asuntoa hänelle mieluisalla tavalla, jolloin usein myös arvokkaasta kodintekniikasta saadaan paras hyöty irti.

Kotiautomaatio Keittiössä

Automatisoitu Keittiö on kodin sydän

Keittiötä pidetään monesti kodin sydämenä jossa vietetään paljon aikaa. Automatisoimalla keittiön valaistuksen ja pistorasioiden ohjauksen ei tarvitse huolehtia jäikö jotain päälle edes kiireen keskellä. Vesivuotoanturit varoittavat mikäli vesivuoto pääsee yllättämään ja integroitu AV-järjestelmä mahdollistaa mielimusiikista nauttimisen hyvälaatuisena ilman erillisiä tasotilaa vieviä laatikoita. Älykkäiden kodinkoneiden yleistyessä tulevaisuuden tarpeisiin suunniteltu automaatiojärjestelmä pitää huolen että uusin tekniikka on heti hyödynnettävissä, jolloin keittiö pysyy nykyaikaisena myös vuosien päästä.

AV-Automaatio Kotiteatterissa

Helppokäyttöinen Kotiteatteri

Kotiteatteri koostuu usein lukuisista erillisistä AV-laitteista, joista jokaista on perinteisesti ohjattu omalla kaukosäätimellä. Katso ratkaisun avulla ohjaat kaikkia kotiteatterilaitteita keskitetysti yhdellä kaukosäätimellä. Näin kotiteatterin käyttö onnistuu kaikilta perheen jäseniltä, myös perheen pienemmiltä. Yhdistämällä kotiteatterin ohjaus muuhun kotiautomaatioon, voidaan muidenkin kodin elektroniikka- ja sähkölaitteiden, kuten valaisimien, sähköverhojen, tai ilmastoinnin käyttäytymistä ohjata samanaikaisesti. Tilanneohjauksien avulla saadaan luotua helppokäyttöinen kotiteatteri, joka on käyttövalmis yhdellä napin painalluksella.

Kotiautomaatio Makuuhuoneessa

Makuuhuone kotiautomaation keskipisteenä

Makuuhuone on monesti rauhoitettu tila jonne ylimääräistä tekniikkaa ei juurikaan kaivata. Automaatiojärjestelmä mahdollistaa kuitenkin sen, että nukkumaan käydessä koko asunto saadaan kytkettyä makuuhuoneesta käsin yö-tilaan yhdellä napin painalluksella. Murtohälytysjärjestelmän kuorisuojaus kytkeytyy päälle, ovet lukkiutuvat, verhot menevät kiinni, valot sammuvat, pistorasioista kytkeytyy virta pois, AV-laitteet sammuvat, lämmitys- ja ilmanvaihto säätyvät pienemmälle ja paljon muuta.Automaatiojärjestelmä korostaa makuuhuoneen käyttötarkoitusta ja takaa tavallista paremmat yöunet.

Kotiautomaatio Olohuoneessa

Tavallista viihtyisämpi olohuone

Olohuone on usein paikka, jossa AV-laitteita on paljon, mutta niiden toivottaisiin olevan mahdollisimman huomaamattomia. AV-automaation avulla suurin osa AV-laitteista voidaan asentaa piiloon tai integroida rakenteisiin. Tämä mahdollistaa olohuoneelle rauhallisen ja viihtyisän ilmeen kuitenkaan rajoittamatta AV-laitteiden käyttöä. AV-laitteista voidaan nauttia ilman lattialla viliseviä kaapeleita, suurta kaukosäädin viidakkoa, tai raskaita lattiatilaa vieviä kalusteita. Tämän lisäksi älykäs automaatiojärjestelmä helpottaa merkittävästi AV-laitteiden käyttöä sekä tuo lisää ominaisuuksia musiikin kuunteluun ja elokuvien katseluun.

Kotiautomaatio Pihalla

Ulkotilat osana automaatio- ja AV-järjestelmää

Älykäs ja monipuolinen kotiautomaatiojärjestelmä ei jää pelkästään seinien sisäpuolelle. Ulkotiloissa on paljon tekniikkaa, joiden automatisoinnilla parannetaan energiatehokkuutta, asumismukavuutta ja turvallisuutta. Ulkovalot voidaan automatisoida vuoden- ja vuorokaudenaikojen, sekä hämäräkytkimien ja liiketunnistimien mukaan toimivaksi. Myös auton lämmityspistoke, pihavalvonta, kulkuportit, autotallin ovet, kastelu- ja sulanapitojärjestelmät, sekä muu tekniikka voidaan automatisoida arkirytmiin sopivaksi. Maisemasuunnittelun yhteydessä myös piha-alueiden äänentoistoon on alettu kiinnittämään enemmän huomiota. Puutarhaan piilotetut kaiuttimet voidaan valjastaa tuottamaan luonnon ääniä, soittamaan musiikkia, tai toimimaan valvontajärjestelmän lisänä.


Lähetä yhteydenottopyyntö

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö alla olevan lomakkeen avulla ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.