Ostoskorisi on tyhjä.

Yritykset

Control4 Automaatioratkaisut Yrityksille

 

Yrityksien kiinteistöautomaatioratkaisut

Control4:n automaatioratkaisuiden avulla voidaan tehostaa liiketoimintaa lisäämällä tilojen helppokäyttöisyyttä ja viihtyvyyttä, sekä auttaa yritystä erottumaan muista toimijoista. Yrityksen tiloja voidaan hallita helposti yhdellä käyttöliittymällä yhdistämällä kaikkien laitteiden ohjaus yhdeksi kokonaisuudeksi. Toimintojen ja teknologian helppo hallittavuus säästää aikaa jolloin voidaan keskittyä olennaiseen eli liiketoiminnan harjoittamiseen. Parhaimmillaan automaatiojärjestelmä parantaa asiakaskokemusta sekä asiakkaan mielikuvaa yrityksen liiketoiminnasta. Voit tutustua erilaisiin yritysratkaisuihin alla olevien esimerkkien avulla.


Hotellin automaatioratkaisut

Hotellin automaatioratkaisut

Control4 automaation avulla 5-tähden asiakaskokemus on käytännössä painalluksen päässä. Asiakkaat voivat säätää lämpötilaa, valaistusta, verhoja ja hallita TV:tä, kuunnella omaa musiikkia, säätää herätyksiä sekä tilata huonepalveluja tai muita hotellin tarjoamia palveluja - kaikki tämä yhdellä helpolla kaukosäätimellä.

Kuntosalin ja kylpylän automaatioratkaisut

Kuntosalin ja Kylpylän automaatioratkaisut

Lähes jokaisessa kuntosalissa ja kylpylässä on useita televisioita, audio-alueita sekä näissä tulisi olla kulunvalvontaa. Control4 automaatioratkaisuiden avulla kaikkien näiden laitteiden keskitetty hallinta sekä vaativankin kuvan ja äänen siirto ja hallinta tapahtuu helposti. Lisäksi henkilökunta voi toistaa omia soittolistojaan missä tahansa tilassa jolloin erilaisten liikuntapalvelujen tarjoaminen on helppoa missä tahansa tilassa. Päivän päätteeksi hälytysjärjestelmän aktivointi sammuttaa samalla kaikki laitteet ja mitään laitteita ei jää turhaan päälle.

Liiketilan automaatioratkaisut

Liiketilan automaatioratkaisut

Liiketilan automatisoinnissa on monenlaisia tarpeita. Useiden info-näyttöjen hallinta, eri tilojen taustamusiikin hallinta sekä kulunvalvonta ovat näistä yleisimpiä. Lisäksi muun kiinteistöautomaation tarpeet ja säädöt kannattaisi huomioida osana kokonaisuutta jolloin mukavuus, turvallisuus ja energiatehokkuus saadaan maksimoitua helposti yhden selkeän järjestelmän avulla.

Myymälän automaatioratkaisut

Myymälän automaatioratkaisut

Automaatiojärjestelmän avulla myymälän viihtyisyyttä voidaan kasvattaa samalla kun henkilökunta voi keskittyä olennaiseen, eli palvelemaan asiakkaita. Automatisoimalla myymälän taustamusiikkijärjestelmät, info-näytöt sekä valaistuksen ei henkilökunnan tarvitse käyttää aikaa näiden eri järjestelmien säätämiseen ja opsikeluun. Lisäksi huomioimalla turvajärjestelmät osana kokonaisuutta ei mikään laite jää turhaan päälle kun viimeinen henkiö astuu ovesta ulos ja aktivoi hälytysjärjestelmän.

Neuvotteluhuoneen automaatioratkaisut

Neuvotteluhuoneen automaatioratkaisut

Hyvin toteutettu neuvotteluhuone on osoitus yrityksen ammattimaisuudesta ja panostamisesta asiakkaisiin. Laadukas ja helppokäyttöinen neuvotteluhuone jossa turhia kaapeleita ei näy ja jokainen henkilö osaa käyttäälaitteistoja antaa yrityksestä laadukkaan ja osaavan mielikuvan ja mahdollistaa henkilökunnan keskittyä omaan osaamiseen täysipainoisesti.

Ravintolan ja Baarin automaatioratkaisut

Ravintolan ja Baarin automaatioratkaisut

Automaatio mahdollistaa ravintoloiden ja baarien tekniikan helppokäyttöisen hyödyntämisen monimutkaisissakin AV- ja Valaistus tarpeissa. Vaihda näyttöjen ohjelmasisältöä tai ravintolan tunnelmaa yhdellä napin painalluksella. Automatisoi taustamusiikki ja vaikkapa valomerkit, viimeisenä poistuva työntekijä aktivoi hälytysjärjestelmän ja kaikki laitteet sammuvat automaattisesti.