Ostoskorisi on tyhjä.

Turvallisuus

Control4 Turvallisuuden hallinta

 

Control4 ratkaisu Murtohälyttimien, Valvontakameroiden ja Oviasemien älykkääseen automatisointiin

Turvallisuus on monille yksi tärkeimmistä asioista automaatiojärjestelmää hankittaessa. Hälytinjärjestelmien integraatioiden lisäksi automaatiojärjestelmään voidaan liittää esimerkiksi valvontakameroita ja tallentimia. Valvontaa voidaan lisäksi tehostaa myös automaattiviesteillä, automaattisella valaistuksen ohjauksella, moottoroiduilla lukoilla, oviasemilla, kulunvalvontajärjestelmillä sekä kosketusnäytöillä. Yhdistämällä Turvallisuus-ratkaisu osaksi muuta automatisointia saavutetaan tehokas valvonta ja turvallinen ympäristö.
 

Voit tutustua alla olevien linkkien kautta eri Control4 Turvallisuus-ratkaisuihin.


Kotiteatteri automaatio

Hälytinjärjestelmä integraatiot

Turvallisuus-ratkaisun tarjoamat hälytinjärjestelmien integraatiot mahdollistavat helpon 2-suuntaisen kommunikaation yleisimpien hälytinjärjestelmien kanssa. Integraatiot mahdollistavat paitsi automaatiojärjestelmän tilanteiden yhdistämisen hälytinjärjestelmien tilanteisiin, mutta myös hälytinjärjestelmien ohjauksen samalla helppokäyttöisestä ja selkeästä automaatiojärjestelmän käyttöliittymästä. Yhdistämällä Hälytinjärjestelmien toimintoja automaatiojärjestelmän tilanneohjauksiin saavutetaan todella helppokäyttöisiä ja turvallisia tiloja. Esimerkiksi yö-tilanne voi aktivoida hälytinjärjestelmän kuorisuojauksen. Toisaalta kotoa poistuttaessa murtohälyttimen aktivointi voi sammuttaa kaikki valot, katkaista ohjatuista pistorasioista sähkön, sulkea vedensyötön, alentaa tilojen lämpötilaa sekä ilmanvaihdon nopeutta sekä sammuttaa kaikki AV-laitteet.

Control4 Valvontakamerat ja tallentimet

Valvontakamerat osana Automaatiojärjestelmää

Yhdistämällä Turvallisuus-ratkaisuun valvontakameroita ja tallentimia voidaan näitä hyödyntää osana automaatiojärjestelmää sekä helposti hallita ja seurata suoraan automaatiojärjestelmän selkeästä käyttöliittymästä. Lisäksi automaatiojärjestelmän avulla kameroiden kuvia voidaan tuoda näytöille tai välittää eteenpäin erilaisten automaatiojärjestelmän antureiden aktivoituessa. Kameratallentimen hallinta ja sisällön katselu onnistuu parhaimmillaan samalla tavalla kuin minkä tahansa muunkin ohjelmalähteen katselu näyttöltä missä tahansa tilassa.

 

Control4 Oviasemat

Oviasemat osana Automaatiojärjestelmää

Turvallisuus-ratkaisun mahdollistama oviasema vastaa moniin turvallisuuteen liittyviin kysymyksiin. Esimerkkiksi - Kuka on oven takana? Voinko avata oven? Mitä asiaa tuntemattomalla henkilöllä on? - Varsinkin lapsiperheissä joissa perheen nuorimmaiset ovat yksin kotona on oviasema todellinen turvalaite. Kuitenkaan oviasema ei vain paranna turvallisuutta vaan mahdollistaa myös kommunikoinnin ovelle ja lukon avaamisen myös kauempaa. Esimerkiksi monikerroksissa taloissa oven avaaminen ja vieraan ohjaaminen toiseen kerrokseen on paitsi mukavaa ja helppoa ja myös käytännöllistä.

 

Control4 kulunvalvonta

Kulunvalvonta osana automaatiojärjestelmää

Turvallisuus-ratkaisu mahdollistaa kulunvalvontajärjestelmien yhdistämisen osaksi automaatiojärjestelmää. Tällä saavutetaan monia hyötyjä varsinkin kohteissa joissa on useita käyttäjiä ja halutaan varmistaa, että automaatio tukee tilojen toimintaa käyttäjän tullessa tai poistuessa tilassa. Yleisimmin kulunvalvonnan integraatioita hyödynnetään yrityksissä, mutta yhä useammin myös kodeissa joissa esimerkiksi huoltoyhtiön tai siivoojan pitää päästä tilaan tiettynä aikana. Tälläisissä tilanteissa voidaan kulunvalvontajärjestelmien ja automaatiojärjestelmän integraatiolla tarjota monia etuja niin tilojen haltijalle kuin käyttäjille.