Ostoskorisi on tyhjä.

Kuuntele

Control4 Äänentoistoratkaisut

 

Control4 Monihuonemusiikki, Taustaäänentoisto ja Musiikkilähteiden automatisointiratkaisut

Kuuntele ratkaisu avaa uusia mahdollisuuksia hyödyntää musiikkilaitteita ja laajentaa kokemuksia musiikin kuuntelussa.  Mikä tahansa musiikkilähde voidaan kytkeä osaksi monialuemusiikkijärjestelmää. Näin musiikista nauttiminen onnistuu vaivatttomasti missä tahansa tilassa yhdellä käyttöliittymällä.
 

Yhdistämällä Kuuntele ratkaisu osaksi automaatiojärjestelmää voidaan audiolaitteita hyödyntää osana muuta automaatiokokonaisutta. Musiikkijärjestelmän kaiuttimia voidaan hyödyntää yleisäänentoistossa, kuten ovikellon merkkiääni, nauhoitetut viestit, hälytykset ja muut vastaavat toiminnot. Musiikki voidaan yhdistää myös osaksi erilaisia tilanteita tai ajastettuja toimintoja, kuten suosikki soittolistan käynnistyminen herätyksen yhteydessä.
 

Voit tutustua alla olevien linkkien kautta eri Control4 AV-Automaatioratkaisuihin.


Monihuonemusiikkiratkaisut

Monihuonemusiikki ratkaisut

Nykyään monet meistä haluavat kuunnella lempimusiikkiaan missä tahansa tilassa. Perinteisin menetelmin monihuonejärjestelmät tulevat helposti kalliiksi ja monimutkaisiksi käyttää. Markkinoilla onkin monenlaisia monihuonemusiikkijärjestelmiä jotka toimivat itsenäisinä laitteina. Kuuntele-ratkaisu mahdollistaa monihuonemusiikkijärjestelmän toteuttamisen suoraan automaatiojärjestelmässä tai jos asiakkaalla on jo olemassa oleva järjestelmä voidaan se yleensä yhdistää osaksi automaatiojärjestelmää. Kun monihuonemusiikkijärjestelmä on osana kokonaisvaltaista automaatioratkaisua saavutetaan helppokäyttöinen automaatiokokonaisuus, jossa monihuonemusiikkijärjestelmää voidaan hyödyntää monissa automaatisoinnin tarpeissa ja ohjata osana muita automaation toimintoja. 

Musiikkilähteiden hallinta

Musiikkilähteiden hallinta

Nykypäivänä musiikkimme sijaitsee yhä useammpin erilaisten palvelujen kuten Spotify, Tidal, Deezer, Napser ja mobiililaitteissa sekä verkkokiintolevyillä. Kuuntele-ratkaisun avulla voidaan hallita nämä kaikki eri medialähteet samalta käyttöliittymältä ja niiden ohjausta voidaan toteuttaa osana muuta automatisointia. Näin oman lempimusiikin kuuntelu onnistuu vaivattomasti mistä tahansa lähteestä missä tahansa huoneessa.

Yrityksien taustamusiikkijärjestelmät

Yrityksien taustamusiikkijärjestelmät

Liiketilojen taustamusiikin vaikutus asiakasviihtyvyyteen on yksi merkittävimmistä tekijöistä ja voivat suuresti vaikuttaa yrityksen imagoon ja tulokseen. Taustamusiikkijärjestelmissä on monia huomioon otettavia asioita kuten, oikeat kaiutinvalinninnat sekä sijoittelut, musiikkivalinnat tilanteen, vuodenajan ja teeman mukaan, henkilökunnan kouluttaminen ja muistuttaminen järjestelmän käyttöön... Yksikin osa-alue voi merkittävästi heikentää asiakkaiden ja henkilökunnan viihtyvyyttä. Kuuntele-ratkaisumme avulla pystymme tarjoamaan yrityksille monenlaisia kaiutinratkaisuja sekä automatisointeja jolloin taustamusiikkijärjestelmistä saadaan enemmän irti ja helppokäyttöisesti.

Kuulutukset ja viestit

Kuulutukset ja viestit

Kuuntele-ratkaisun äänentoistojärjestelmää voidaan hyödyntää monipuolisesti niin kotien kuin yrityksienkin erilaisissa ääniviesteissä. Tyypillisimpiä esimerkkejä ovat kuulutukset, ovikellon merkkiäänet, nauhoitetut viestit, hälytykset ja muut merkkiäänet. Monissa tapauksissa säästytään päällekkäisiltä laiteinvestoinneilta kuuntele-ratkaisun tarjotessa vastaavat toiminnot itsessään. Samalla voidaan varmistaa, että muut audiolähteet mykistyvät automaattisesti kuulutuksien ja viestien ajaksi ja palaavat normaaliin tilaan tämän jälkeen.