Ostoskorisi on tyhjä.

Katso

Control4 AV-Automaatioratkaisut

 

Control4 ratkaisu kotiteatterien ja Neuvottelutilojen sekä AV-laitteiden älykkääseen automatisointiin

Kulutatko paljon aikaa television ääressä? Eikö yrityksen henkilökunta osaa käyttää neuvottelutilojen AV-järjestelmiä? Automaatiojärjestelmällä saadaan toimiva toimiva ja helppokäyttöinen kokonaisratkaisu AV-laitteiden hallintaan. Ratkaisun avulla voidaan ohjata kaikkia tilan AV-laitteita yhdellä selkeällä käyttöliittymällä ilman suurta kaukosäädinviidakkoa.
 

Yhdistämällä Katso ratkaisu muihin automaatioratkaisuihin saadaan helppokäyttöinen ja monipuolinen tila, jossa voidaan nauttia viihde-elektroniikan tuomista elämyksistä. Voit tutustua alla olevien linkkien kautta eri Control4 AV-Automaatioratkaisuihin.


Kotiteatteri automaatio

Helppokäyttöinen kotiteatteri

Kotiteatteri koostuu usein lukuisista erillisistä AV-laitteista joita ohjataan erikseen laitteen omalla kaukosäätimellä. Control4 Katso-ratkaisun avulla ohjaat kaikkia kotiteatterilaitteita keskitetysti yhdellä kaukosäätimellä. Näin kotiteatterin käyttö onnistuu kaikilta perheen jäseniltä, myös perheen pienimmiltä. Yhdistämällä kotiteatterin ohjauksen automaatiojärjestelmään, voidaan muidenkin kodin elektroniikka- ja sähkölaitteiden - kuten valaisimien, verhojen tai ilmastoinnin - käyttäytymistä ohjata kotiteatterin tilanneohjauksien yhteydessä. Tilanneohjauksien avulla saadaan luotua helppokäyttöinen kotiteatteri, joka on käyttövalmis yhdellä napin painalluksella.

 

Olohuoneen Automaatioratkaisut

Viihtyisä Olohuone

Olohuone on usein paikka jossa AV-laitteita on paljon, mutta niiden toivottaisiin olevan mahdollisimman huomaamattomia ja laitejohtoja ei saisi olla näkyvissä. Control4 Katso-ratkaisun avulla iso osa AV-laitteista voidaan asentaa piiloon tai siirtää pois olohuoneesta keskitettyyn sijaintiin. Ratkaisun avulla saavutetaan viihtyisä olohuone ja helppokäyttöinen AV-laitteiden hallinta yhdellä kaukosäätimellä. Yhdistämällä olohuoneen AV-laitteiden ohjauksen automaatiojärjestelmään, voidaan muidenkin kodin elektroniikka- ja sähkölaitteiden - kuten valaisimien, verhojen tai ilmastoinnin - käyttäytymistä ohjata olohuoneen av-tilanneohjauksien yhteydessä. Tilanneohjauksien avulla saadaan luotua viihtyisä olohuone, joka on käyttövalmis yhdellä napin painalluksella.

 

Monihuone AV automaatio

Monihuone AV-ratkaisut kodeissa

Nykyään kodeissa on monesti useita näyttöpääteitä kuten televisioita ja videoprojektoreita. Normaalisti tämä tarkoittaa, että jokaisessa huoneessa on rajalliset mahdollisuudet käyttää eri ohjelmalähteitä tai niitä tulisi ostaa jokaiseen erikseen. Monihuone AV-ratkaisun avulla mikä tahansa lähde on käytettävissä missä tahansa tilassa, ilman usean laitteen hankkimista. Samalla Ratkaisu mahdollistaa monien medialähteiden sijoittamisen keskitettyyn tilaan joka ei häiritse sisustusta. Näin mitä tahansa ohjelmalähdettä voidaan katsoa missä tahansa näyttöpäätteessä helposti yhdellä napin painalluksella.

 

Neuvotteluhuone automaatio

Toimiva Neuvotteluhuone ja Auditorio

Yrityksien neuvottelutiloja ja auditorioita käyttävät yleensä useat ihmiset joista jokaisella on erilainen kokemustaso AV-laitteista ja niiden hallinnasta. AV-tekniikan hallintaa ei yleensä helpota se, että käytössä on useita eri kuvalähteitä ja liitäntäkaapeleita. Katso-ratkaisun avulla saadaan yhdistettyä kaikki eri kuvalähteet, näyttöpäätteet ja liitäntäkaapelit yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Näin kaikki laitteet toimivat saumattomasti yhdellä käyttötavalla laitteista ja tiloista riippumatta ja helpommillaan vain yhdellä napin painalluksella, jolloin käyttäjän AV-laitetuntemuksella ei ole merkitystä.

 

Digital Signage Info TV-järjestelmät

Digital Signage - Info TV-ratkaisut

Katso-ratkaisun avulla yrityksien Info-TV järjestelmien sisällön siirtäminen toimipisteiden sisällä tai jopa eri toimipisteiden välillä voidaan toteuttaa helposti tietoliikennekaapeloinnein tai jopa IP-verkkojen kautta. Tämä vähentää tarvittavien toistimien määrää ja mahdollistaa näiden keskitetyn sijoittamisen tilaan jossa ne eivät ole näkyvissä asiakkaille sekä helpon muunneltavuuden. Automaation avulla eri sisältölähteitä voidaan vaihtaa helposti eri näytöille sekä AV-laitteiden toimintaa hallita helposti vaikka yhdellä napin painalluksella.

 

Videoseinäratkaisut

Videoseinä-ratkaisut

Videoseinien avulla voidaan esittää monimuolista sisältöä. Joskus videoseinissä voidaan haluta näyttää yhtä suurta kuvaa tai vaihtoehtoisesti useampaa pientä kuvaa useista eri lähteistä samanaikaisesti. Katso-ratkaisun avulla näiden eri tarpeiden hallinta voidaan toteuttaa helposti ja käyttäjät saavuttavat paljon uusia mahdollisuuksia hyödyntää videoseiniä omissa tarpeissaan. Kaikki ohjelmalähteet voidaan sijoittaa keskitettyyn sijaintiin ja helposti tietoliikennekaapeleiden tai IP-verkkojen kautta tuoda haluttu sisältö ja ohjaustieto videoseinille, vaikka yhden napin painalluksella.

 

Koulun ja Luokan AV-ratkaisut

Koulun ja Luokan AV-ratkaisut

Katso-ratkaisun avulla koulun AV-laitteiden hallinta voidaan toteuttaa todella helpoksi ja opettajat voivat keskittyä opetukseen. Luokasta ja tilasta riippumatta laitteiden käyttäminen voidaan tehdä yhdenmukaiseksi ja helppoksi. Koulujen ja luokkien erilaiset AV-laitteiden tarpeet opetustilanteissa voivat tuottaa opettajille suuriakin hankaluuksia opetustilanteissa. Katso-ratkaisun avulla jokainen tila ja luokka riippumatta AV-laitteista voidaan yhtenäistää käytettävyydeltään samanlaiseksi. Näin kaikkien av-laitteiden ohjaus onnistuu vain yhden napin painalluksella.