Ostoskorisi on tyhjä.

Etähallinta

Control4 Etähallinta

 

Control4 ratkaisu Etäohjaukseen osana älykästä automaatiota

Perinteisessä ratkaisussa tilan kaikkia sähkö- ja elektroniikkalaitteita, kuten valoja, lämmitystä, ilmanvaihtoa, jäähdytystä, hälytinjärjestelmiä sekä audio- ja videolaitteita on ohjattu niiden omilla säätimillä ilman keskitettyä hallintaa. Alati kasvava tekniikan määrä lisännyt erilaisten säätimien määrää ja tekee tekniikan hallinnasta tämän vuoksi yhä hankampaa.

 

Control4 ohjausjärjestelmä mahdollistaa laitteiden ja järjestelmien keskitetyn hallinnan yhden selkeän ja helppokäyttöisen käyttöliittymän kautta. Helppokäyttöinen käyttöliittymä ja selkeät kuvakkeet tekevät ohjauksen helpoksi myös niille joille itse tekniikkaan perehtyminen ei kiinnosta, mutta halutaan käyttää. Control4 käyttöliittymän saa useille eri päätelaitteille kuten puhelimille, tableteille, TV-ruudulle ja järjestelmän omille kosketusnäytöille. Yhden käyttöliittymän ansiosta laitteiden hallinnointi on helppoa ja nopeaa ilman suurta määrä erilaisia säätimiä.

 

Voit tutustua alla olevien linkkien kautta eri Control4 Etähallinnan ratkaisuihin.


Tietoliikenneverkot

Tietoliikenneverkkojen rooli kodeissa

Nykypäivänä yhä useammat laitteet käyttävät tietoliikenneverkkoja hyväkseen tarjoamalla erilaisia palveluja sekä ohjausmahdollisuuksia laitteille. Tämä asettaa erityisesti kotien tietoliikennekomponenteille uusia haasteita ja kotien tietoliikenteeseen tulisi kiinnittää erityistä huomiota. Koska laitteet ja palvelut vaativat yhä enemmän verkoilta ja näiden yhdistäminen myös automaatiojärjestelmiin tapahtuu yhä useammin tietoliikenneverkkojen kautta, huonoilla komponenteilla toteutettu tietoliikenneverkko voi aiheuttaa monia haasteita. Siksi on järkevää yhdistää verkkojen toteutus osaksi automaatiojärjestelmää ja näin varmistaa laadukas ja varmatoiminen ympäristö jossa jokainen laite toimii saumattomasti.

Etäohjaus Mobiililaitteilla

Etähallinta Mobiililaitteilla

Etähallinta-ratkaisu mahdollistaa jopa 50 mobiililaitteen tai tietokoneen käyttämisen automaatiojärjestelmän hallintaan ilman erillistä veloitusta. Tällöin käyttäjät voivat hyödyntää samaa selkeää ohjaustapaa automaatiojärjestelmän ohjauksessa lagattoman tietoliikenneverkon kautta suopraan omasta puhelimesta, tabletista tai tietokoneesta. Lisäksi käyttäjä voi hallita automaatiota myös ulkopuolelta vuosimaksullisella lisenssillä joka avaa tietoturvallisen VPN-yhteyden suoraan mobiililaitteen ja automaatiojärjestelmän välille ilman että tietoliikenneverkon tietoturvaa tarvitsee heikentää. Näin käyttäjä voi myös vastaanottaa erilaisia viestejä järjestelmältä mihin tahansa päin maailmaa. Etähallinta-ratkaisu mobiililaitteissa vähentääkin käytettävien sovelluksien määrää ja helpottaa käyttäjää hallitsemaan eri laitteita yhtenäisellä tavalla.

Automaation etätuki

Etätuki osana automaatiota

Etähallinta-ratkaisu mahdollistaa järjestelmän toimittajalle etätuen tarjoamisen ilman erillisiä komponentteja. Vaikka automaatiojärjestelmät ovat luotettavia ja toimintavarmoja voi joskus vikatilanteita esiintyä tai käyttäjän toimesta kaivataan muutosta johonkin ohjelmointiin. Tälläisiä tilanteita varten automaatiojärjestelmän toimittaja voi käyttäjän salliessa ottaa etäyhteyden järjestelmään. Tämä mahdollistaa nopean vasteajan ja kustannustehokkaan tavan selvittää ja ratkaista tilanne. Asiakkaan haluttessa voidaan myös tarjota kokonaisvaltainen tukipalvelu joka sallii järjestelmän toimittajan monitotoida ja saada tietoja etukäteen mahdollisista vioista ennen kuin käyttäjä välttämättä tiedostaa tilannetta ja toimittaja voi ratkaista ongelman proaktiivisesti ja tiedottaa käyttäjää mahdollisesta viasta sekä toimintaohjeista.