Ostoskorisi on tyhjä.

Palvelut

Control4 Automaatio eri tiloissa

 

Automaatio- ja AV-järjestelmien asiantuntijapalvelut

Easy Livin’ toimii automaatio- ja AV-järjestelmien sekä näitä tukevien tuotteiden maahantuojana Suomessa. Maahantuonnin lisäksi tarjoamme lisäarvoa tuovia palveluja jälleenmyyjiemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa rakentajille ja rakennuttajille. Palvelujemme avulla voimme varmistua kohteiden laadukkaista toteutuksista kustannustehokkaasti sovitussa aikataulussa. Tutustu alla tarjottaviin palveluihin ja jätä tarvittaessa yhteydenottopyyntö ja olemme yhteydessä mahdollisimman pian.


Konsultointipalvelut

Konsultointipalvelut

Rakentajille, suunnittelijoille, yhteistyökumppaneille ja jälleenmyyjille suunnatun konsultointipalvelun avulla asiakas saa parempaa tietoa olemassa olevista mahdollisuuksista. Palvelun avulla asiakas saa tarkempaa tietoa vaihtoehdoista, toteutustavoista, mahdollisista muutostarpeista, sekä projektin aikataulusta ja kustannustasosta.

Konsultointipalvelu voi toimia myös pohjana suuremman kohteen tarjouspyynnön taustatietojen, sekä teknisten vähittäisvaatimuksien ja toiminnallisuuksien ohjeistukselle.

Koulutus- ja Tukipalvelut

Koulutuspalvelut ja Tuki

Teknologian kehittyessä yhä useammat kotien ja yritysten laitteet kytkeytyvät osaksi tietoliikenneverkkoa ja näitä halutaan integroida yhä useammin myös osaksi automaatiojärjestelmiä käytön helpottamiseksi. Tämä mahdollistaa yhä monipuolisemmat ja laajemmat integraatiot tekniikan ja automaatiojärjestelmän välillä kuitenkin säilyttäen helpon ja mukavan käytettävyyden.

Henkilökuntamme saa jatkuvasti ajantasaista tietoa ja koulutusta uusimmista tuotteista ja mahdollisuuksista, joten pystymme näin tarjoamaan jälleenmyyjillemme ja yhteistyökumppaneillemme kattavia koulutus- ja tukipalveluja.

Ohjelmointipalvelut

Ohjelmointipalvelut

Ohjelmointipalveluiden avulla varmistamme kaiken kokoisien kohteiden laadukaan ja toimivaan lopputuloksen. Normaalisti koulutetut jälleenmyyjämme yhdistettynä tarjoamiimme tukipalveluihin riittävät kohteen kuin kohteen laadukkaaseen viimeistelyyn.

Poikkeuksellista erityisosaamista vaativissa kohteissa tarjoamme lisäksi jälleenmyyjillemme ohjelmointipalveluja toimivan lopputuloksen varmistamiseksi määrätyssä aikataulussa.

Projektinhallintapalvelut

Projektinhallinta

Ennakkoon laadittu projektisuunnitelma mahdollistaa nopean ja kustannustehokkaan toteutuksen, sekä materiaalien ja resurssien oikea aikaisen hankinnan. Automaatiojärjestelmä toimii aina rajapintana muiden talotekniikkajärjestelmien välillä, joten projektisuunnitelman ja aikataulutuksen kohteen eri vaiheiden toteutuksessa täytyy olla hallinnassa.

Jälleenmyyjillemme ja yhteistyökumppaneillemme suunnattu projektinhallintapalvelu mahdollistaa resurssien sekä materiaalien optimoinnin ja näin sujuvan toimituksen projektin alusta loppuun.

Suunnittelupalvelut

Suunnittelu- ja Tarvekartoituspalvelut

Automaatiojärjestelmän hankintaprosessi aloitetaan yleensä  tarvekartoituksella ennen hankinnan aloittamista tai hyvällä suunnittelulla heti rakentamisen tai remontoinnin alkuvaiheessa, jolloin osana suunnitelmaa tehdään myös tarvekartoitus.

Automaatiojärjestelmää suunnitteltaessa myös yhteydenpito muihin talotekniikan toimittajiin on tärkeää jotta varmistutaan valittujen tuotteiden soveltuvuudesta ohjausjärjestelmään sekä sadaan näiden järjestelmien toiminnallisuudet ja voidaan ottaa huomioon näiden erilaiset vaatimukset. Arkkitehdit, valaistussuunnittelijat, turvajärjestelmäasentajat, sekä sähkö-, LVI- ja AV-urakoitsijat sekä sisustussuunnittelijat voivat kaikki joutua huomioimaan automaatiojärjestelmän erityistarpeet kokonaisuutta suunniteltaessa ja voi tarjota myös uudenlaisia mahdollisuuksia.

Hyvällä suunnittelulla varmistetaan että kaikki kohteen laitteet saadaan saumattomasti yhdistettyä toimivaksi kokonaisuudeksi ja saavutetaan aina käyttäjän kannalta paras mahdollinen lopputulos.


Jätä yhteydenottopyyntö

Kiinnostuitko Palveluistamme? Jätä yhteydenottopyyntö alla olevan lomakkeen avulla ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.